Kako odpreti trgovalni račun na FXprimus

Za trgovanje na FOREXu si je treba odpreti trgovalni račun, na katerega boste nato tudi položili svoj denar, s katerim želite trgovati. Pa si oglejmo postopek, kako to naredimo na FXprimus.

Najbolje, da kliknete na sledečo povezavo Registracija FXprimus.

Pojavilo se vam bo naslednje okno:

“Accaunt type” pustite na “Individual”, vnesite pa svoje ime, priimek, elektronski naslov, uporabniško ime, ki ga boste uporabljali, svojo telefonsko številko in geslo, ki ga boste uporabljali za dostop na FXprimus. Seveda morate se strinjati z navedenimi pogoji, tako da morate obkljukati vse kljukice. Nato kliknite na gumb za nadaljevanje.

Dobili boste naslednje sporočilo, da morate potrditi elektronsko sporočilo, ki ga boste dobili na elektronski naslov, ki ste ga navedli.

V elektronski pošti, ki boste prejeli od FXprimus, kliknite na povezavo za potrditev. Preusmerjeni boste nazaj na spletno stran FXprimus.

Sedaj boste morali vnesti naslednje osebne podatke, kakor so vaš naslov, mesto, kjer prebivate, poštno številko in datum rojstva. Označiti tudi morate, ali ste politična oseba in ali imate državljanstvo v ZDA.

V polju “Trading knowledge and Expiriance” nato nadaljujete s podatki, koliko imate znanja na trgovanju.

Obvezno morate naložiti dokumente. Torej slika potnega lista ali osebne izkaznice iz obeh strani in en račun, ki ni starejši od 6 mesecev, ki dokazuje, da res živite na tem naslovu. Lahko je račun za mobilni telefon, internet priključek,… FXprimus bo nato si vzelo, kakšen dan ali dva, da preveri verodostojnost vaših dokumentov in ko bodo potrdili, da je vse pravilno, boste dobili odobritveni elektronsko pošto. Šele takrat vam svetujem, da naložite denar na trgovalni račun.

Ostalo vam je še, da izpolnite polje “Trading Accaunt”, kjer boste vnesli nastavitve za svoj trgovalni račun. Pod “Accaunt Type” izberite “Variable Spreed”,  za valuto izberite EUR, pod “Select Leverage” pa izberite “1:500”

Seveda ne pozabite obkljukati obeh kljukic in kliknite na gumb “Submit”. Sedaj samo še počakate na potrditveno elektronsko pošto, da je z dokumenti, ki ste jih naložili vse o.k.